Áreas guanya un contracte de 272 milions en una autopista d’Estats Units

Gestionarà tres àrees de servei en l'autopista de West Virginia, a la costa est nord-americà

El grup de restauració Áreas, ubicada la seu central a Esplugues de Llobregat, ha guanyat un concurs per gestionar tres àrees de servei en l'autopista de West Virginia, en la costa est nord-americà, pel qual percebrà 272 milions de dòlars (271,78 milions d'euros, al canvi actual).

1500x500

En un comunicat, la companyia, controlada pel fons d'inversió PAI Partners, ha informat que gestionarà les àrees de servei de Beckley, Bluestone i Morton en aquesta autopista, una de les principals vies d'EUA, amb un trànsit anual de 37 milions de vehicles. La companyia gestionarà els establiments a partir de febrer de 2023 i durant els propers quinze anys.

Captura de pantalla 2022 09 20 a las 12.12.39

Després d'una inversió inicial de quinze milions de dòlars per remodelar els espais, les tres àrees albergaran sis establiments de restauració, amb marques com Starbucks, Wendy’s, Popeye’s i Firehouse Subs, a més de tres botigues de la marca Mountain State Market, desenvolupada pel propi equip de disseny d'Áreas per a aquest concurs.

FZn6z7vXwAA8TCA

Àrees preveu emprar a 132 persones i generar 272 milions de dòlars de facturació durant el període de gestió d'aquestes àrees de servei. Amb aquesta concessió, Áreas augmenta la seva presència internacional, que aporta ja el 80% dels ingressos.

Redacció / Fotos: Áreas

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix