Wallbox s’alia amb la sueca Svea Solar per créixer a Europa

Les dues firmes han anunciat en un comunicat que la companya, ubicada a Sant Andreu de la Barca, serà la principal solució de càrrega de vehicles elèctrics per a l'oferta de consum de l’empresa nòrdica a Suècia, Països Baixos, Bèlgica, Alemanya i Espanya

La companyia Wallbox, especialista en solucions de càrrega per a vehicles elèctrics i ubicada a Sant Andreu de la Barca, s'ha aliat amb Svea Solar, l’empresa més gran d'energia solar de Suècia, per comercialitzar els seus productes i impulsar l'ús d'energia neta. Les dues firmes han anunciat en un comunicat que Wallbox serà la principal solució de càrrega de vehicles elèctrics per a l'oferta de consum de Svea Solar a Suècia, Països Baixos, Bèlgica, Alemanya i Espanya.

cW2OcWFo

Els productes de Wallbox es vendran juntament amb l'oferta solar de Svea Solar per complementar l'ecosistema energètic de la llar dels usuaris i permetre que més persones es passin als vehicles elèctrics amb més facilitat', segons ha explicat la companyia catalana. Svea Solar és soci d'Ikea en quatre mercats europeus, en els que ofereix sistemes solars a clients residencials.

 

Tots els carregadors AC de Wallbox venen de sèrie amb Eco-Smart, el programari de gestió d'energia que permet als usuaris que tenen una instal·lació fotovoltaica a la seva casa carregar el seu vehicle elèctric amb energia sostenible produïda per ells mateixos.

EmOsoBsW8AACE g

A través de l'aplicació de la firma, els usuaris poden triar carregar el seu cotxe amb energia 100% verda procedent de la seva instal·lació fotovoltaica domèstica o combinar l'excés d'energia solar amb la de la xarxa.

“A través d'aquesta associació podrem oferir al mercat una solució intel·ligent en la qual el cotxe es carrega en el moment adequat, quan el consum a la casa és baix i el sol brilla. Combinat amb el nostre ecosistema de panells solars, bateries i contractes d'energia renovable, els nostres consumidors poden disminuir dràsticament les seves despeses”, ha apuntat el portaveu de Svea Solar, Erik Martinson.

teaser showroom FOC LK FB 2 1024x538 1

Per la seva banda, el director de negocis de Wallbox, Masud Rabbani, ha afirmat que treballar amb Svea Solar els “obrirà les portes a nous projectes de consum a nivell internacional.”

Les dues empreses han subratllat que Espanya té “un paper destacat” en l'aliança en ser un dels països d'Europa amb més índex d'hores d'energia solar i ser el mercat d'origen de Wallbox, on la marca és molt coneguda.

FW405kYXwAE2qNh

Les companyies valoren a més que molts governs autonòmics ofereixen subvencions per instal·lar panells solars i que el 2018 s'eliminarà l'impost que el govern central cobrava a aquestes instal·lacions, amb independència de si consumien o no la seva pròpia electricitat.

Fundada el 2015 a Barcelona, Wallbox dona feina a un miler de persones a Europa, Àsia i Amèrica, mentre que Svea Solar és una de les empreses de tecnologia neta de més ràpid creixement a Europa i opera des del 2014 en cinc mercats europeus amb més de 900 treballadors.

Redacció / Fotos: Wallbox-Arxiu-Svea Solar

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
158

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix