Shopping i restauració, una gran combinació a Viladecans The Style Outlets

L'únic centre outlet de l'àrea metropolitana de Barcelona celebra noves obertures en la seva oferta de restauració amb una divertida Shopping Night -el pròxim 30 de juny- que coincideix amb el seu conegut Superdijous. Els esdeveniments i les actuacions de la Shopping Night s'estendran al dissabte, 2 de juliol

Viladecans The Style Outlets ha organitzat dos dies d'espectacles i sorpreses -els pròxims dijous 30 de juny i dissabte 2 de juliol- per a presentar la seva nova oferta de food & beverage, que arriba a més amb una altra important novetat: des del pròxim 30 de juny, la restauració del centre mantindrà les seves portes obertes fins a les 12 de la nit, tots els dies, inclosos els diumenges.

 MG 9330

A les noves obertures de CASA CARMEN, FIVE GUYS i SUSHISOM se sumen les ja existents de GREEN VITA, SANTA GLÒRIA, BURGER KING i UDON, juntament amb els foodtrucks THE BROS, CARTE D´OR, TIO BIGOTIS I SCHARA, en una àmplia oferta de restauració amb atractives terrasses que permeten escapar dels rigors de la calor i gaudir de tot un dia (i una nit) de compres i oci. D'aquesta manera, Viladecans The Style Outlets ofereix una experiència completa de compra amb la restauració com a complement fonamental.

 MG 0088

Superdijous & Shopping Night

Aquest mateix dijous 30 de juny, el centre amplia el seu conegut SUPERDIJOUS -els últims dijous de cada mes en què el centre ofereix descomptes addicionals- amb una estiuenca Shopping Night que mantindrà obertes les botigues del outlet fins a les 12 de la nit. A aquestes promocions exclusives se sumen els EXTRA DESCOMPTES que estan actius des del passat 10 de juny.

Els visitants del centre podran gaudir de tots els esdeveniments i espectacles que Viladecans The Style Outlets ha programat per a aquesta especial nit i la nit del dissabte 2 de juliol. Per a començar, VISUAL SONGS, una instal·lació interactiva de pintura digital amb una pantalla gegant en la qual els participants posaran a prova les seves habilitats en una pista de ball, triant una cançó i una paleta de colors amb la qual crear la seva pròpia obra d'art a partir dels seus moviments. Aquesta instal·lació estarà coordinada pel reconegut artista barceloní Xavi Bové, un creador especialista en tècniques de mapping que busca bastir ponts entre l'art, la tecnologia i diferents disciplines artístiques.

Visual Songs comptarà també amb l'actuació d'un grup de ballarins urbans que convidarà als visitants del centre a participar en aquesta divertida activitat.

 MG 9824

Un altre dels espectacles previstos serà MIRROR MEN, un xou d'animació en el qual éssers vinguts del futur interactuaran amb els visitants del centre. Es tracta d'uns espectaculars personatges de fantasia que meravellaran als més petits i impressionaran als majors amb el seu bateria d'efectes visuals, làser i animació musical en una funció itinerant per tot el centre comercial.

I per a premiar totes les consumicions en els diferents espais de restauració, s'ha creat un PASSAPORT que s'activarà des del 30 del juny al 31 d'agost. Cada consumició se segellarà i, en funció del nombre de consumicions realitzades i de si corresponen a espais diferents, el client rebrà una targeta de descompte amb imports que aniran dels 5 als 20 euros.

FWQxvuQXkAU9AKu

L'última de les sorpreses que Viladecans The Style Outlets té preparades per a celebrar la nova oferta de restauració és el sorteig entre tots els compradors de tres targetes regal valorades en 300 euros cadascuna per a utilitzar en el centre i que se sortejaran el dissabte, dia 2 de juliol.

Lloc: VILADECANS THE STYLE OUTLETS

Data: 30 de juny – a partir de les 18:00 hores

Esdeveniment: SUPERDIJOUS & SHOPPING NIGHT

                        Visual Songs

                        Mirror Men

                        Ballarins urbans

                        Passaport

Sorteig de 3 Gift Cards valorades en 300 € cada una para fer servir en el centre.

Data: 2 de juliol – a partir de les 18:00 hores

Esdeveniment: Venir pel shopping i quedar-t’hi (per la restauració) és molt tu.

                        Visual Songs

                        Ballarins urbans

                        Passaport

Sorteig de 3 Gift Cards valorades en 300 € cada una para fer servir en el centre.

Viladecans The Style Outlets és l'únic centre outlet de l'àrea metropolitana de Barcelona i acaba de celebrar el seu cinquè aniversari. El centre compta amb més de vuitanta primeres marques catalanes, espanyoles i internacionals de moda, complements, esport, calçat, bellesa i llar.

Styleoutlets viladecans 27092018 10

Els descomptes poden arribar fins al 80% en la seva campanya d'Extra Descomptes, la qual cosa suposa una oferta única a Catalunya. En el centre es poden trobar marques que trien el centre per a la seva primera botiga física, com Duuo, la marca de calçat 100% vegana creada per la signatura Munic; marques que ho trien per al seu primer outlet al país com Kappa, Jack&Jones o No Name, i moltes altres marques com Adidas, Adolfo Dominguez, Calzedonia, Javier Simorra, Nike, Guess, Desigual, Reebok, Joma, Timberland, Conversi, Munic, Situada Murt, Parfois, Us Polo,Salsa, Double Agent, Hurley, Rip Curl, Citees, Crocs, Camper, Delsey,… o marques de bellesa com Druni, Meravella o The Beauty Concept… així com una variada oferta de serveis com a personal shopper gratuït, consigna de bosses i equipatges, sala de lactància, punt d'informació turística o taulell TAX Free, entre altres.

Styleoutlets viladecans 27092018 15

El refrescant entorn del centre, d'amplis carrers a l'aire lliure, amb centenars de plantes com a decoració principal i amb zones per a descansar amb un disseny natural i orgànic, el converteix en l'espai perfecte per a una experiència de compra única. Tot això sense oblidar les mesures per a una mobilitat més respectuosa amb el medi ambient presents a Viladecans The Style Outlets, com els punts de càrrega ràpida de cotxes elèctrics, un aparcament específic amb carregadors per a patinets elèctrics, pàrquing de motocicletes, estacionament per a bicicletes i una estació de Renfe Rodalia a menys de 100 metres del centre.

Redacció / Fotos: Viladecans The Style Outlets

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix