Equilis ven el centre comercial Finestrelles d’Esplugues a Frey

La promotora immobiliària belga, que en el seu moment va invertir 120 milions d'euros en la construcció del centre comercial, que va obrir a finals de 2018

La promotora immobiliària belga Equilis ha venut el centre comercial Finestrelles Shopping Centre, situat a Esplugues de Llobregat, al fons francès Frey. En un comunicat, Equilis, que en el seu moment va invertir 120 milions d'euros en la construcció del centre comercial, que va obrir a finals de 2018, ha anunciat aquest dimecres l'operació, sense donar detalls del preu de compravenda.

Captura de pantalla 2022 06 22 a las 19.58.40

El conseller delegat d'Equilis a Espanya, Víctor Gómez, ha explicat que el centre comercial Finestrelles ha estat el primer projecte de la companyia a Espanya, i ha subratllat que l'afluència de més de sis milions de visitants durant el primer any d'explotació “demostren la consolidació a la seva zona d'influència.”

finestrelles 02

“Equilis es congratula d'aquesta transacció, ja que s'inscriu en l'estratègia de desenvolupament de l'empresa a Europa. En la seva condició de promotor immobiliari, Equilis s'ha proposat sempre afegir valor al centre comercial Finestrelles i, per tant, ens alegrem de vendre aquest centre a un inversor que posseeix una visió a llarg termini per a aquest projecte emblemàtic”, ha afegit per la seva banda el president executiu d'Equilis Europa, Carl Mestdagh.

Amb més de 100 botigues, el centre té una superfície total construïda de 99.630 metres quadrats i una superfície bruta llogable total de 39.250 m2.

Redacció / Fotos: PP

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix