Els sindicats de Seat reclamen un segon model elèctric per a Martorell

Per garantir la viabilitat futura de la companya i de les seves dues marques (Seat i Cupra)

Els sindicats CCOO i UGT de Seat han reclamat l'adjudicació a la planta de Martorell d'un segon model elèctric, de dimensions superiors al que ja té assignat, per garantir la viabilitat futura de la companyia i de les seves dues marques (Seat i Cupra).

segon model 2

Els dos principals sindicats de Seat han traslladat aquesta petició a la direcció de la companyia en la setena reunió de la taula de negociació del Conveni Col·lectiu, que va tenir lloc dijous passat, davant la incertesa que provoca la transició cap al cotxe elèctric i la falta de nous vehicles assignats a la marca Seat.

FN4lI5cXoAQATaM

L'adjudicació d'aquest segon vehicle és considerada essencial pels sindicats, ja que els plans actuals per fabricar 500.000 cotxes elèctrics a partir del 2025 no garanteixen el manteniment de l'ocupació i es calcula que 2.800 llocs de treball estan en perill.

Més feina per al Prat

En un comunicat conjunt, CCOO i UGT han explicat que en la reunió van plantejar també a l'empresa la necessitat de trobar nova càrrega de treball per Seat Components, al Prat de Llobregat, i d'acordar mesures d'organització del treball que permetin reduir aquest excedent de llocs de treball.

Captura de pantalla 2022 04 22 a las 16.41.11

Entre altres mesures, han proposat trasllats voluntaris de treballadors a la fàbrica de cel·les de bateries que el grup Volkswagen té previst aixecar a Sagunt (València) a partir de 2024.

Els sindicats demanen que els trasllats es realitzin garantint les condicions salarials del conveni de Seat i amb les compensacions necessàries.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix