Mesoestetic Pharma Group factura uns 47 milions d’euros el 2021

El laboratori farmacèutic especialitzat en cosmètica mèdica i medicina estètica, amb seu a Viladecans, va veure incrementat un 35% més que el 2020, i es proposa créixer un 15% aquest any i ingressar 54 milions

Mesoestetic Pharma Group, el laboratori farmacèutic especialitzat en cosmètica mèdica i medicina estètica, va facturar 46,9 milions el 2021, un 35% més que el 2020, i es proposa créixer un 15% aquest any i ingressar 54 milions.

La companyia, amb seu a Viladecans, va aconseguir el 87,6% de les seves vendes a l'estranger en un context favorable respecte al final de la pandèmia i a la crisi sanitària, ha assegurat en un comunicat.

Captura de pantalla 2022 03 30 a las 12.36.18

El president del grup, Joan Carles Font, ha titllat d'”excel·lents” els resultats del 2021 i els ha atribuït a la “molt bona recuperació” experimentada per la companyia després de la pandèmia de la Covid-19.

Fundada el 1985, aquesta companyia va reinvertir el 2021 el 40% dels seus beneficis en R+D+i, va comprar un microscopi nanolive per estudiar processos en temps real i en 3D i va crear la unitat d'enginyeria biomèdica, que va permetre al laboratori desenvolupar la seva primera molècula pròpia utilitzant intel·ligència artificial. El grup invertirà 4,7 milions en aquesta nova unitat i a contractar dues persones per al seu equip d'R+D+i, que tancarà l'exercici amb 17 persones.

Captura de pantalla 2022 03 30 a las 12.36.40

D'altra banda, Mesoestetic va tancar el 2021 amb presència a 105 països i posarà el focus a Amèrica Llatina, principalment a Mèxic, i tindrà Austràlia, la Xina i l'Europa de l'Est com a mercats estratègics pel seu alt potencial.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix