Els ajuntaments del Delta premien les millors iniciatives empresarials

La convocatòria, que arriba a l’onzena edició, neix “de la voluntat comuna dels cinc ajuntaments de premiar la creació  i desenvolupament de noves activitats empresarials sorgides a l’àmbit local i fomentar la creació i consolidació de noves empreses”, han explicat fonts municipals.

Un altre dels objectius dels guardons és reconèixer el paper de les empreses com a eina de dinamització socioeconòmica i de creació d’ocupació.

En aquesta nova edició, en què l’organització recau en el municipi de Gavà, els premis es divideixen enguany en dues categories: els Premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials i els Premis Delta a les Millors Iniciatives Comercials, amb cinc i tres premis respectivament.

Tots els guardonats rebran un paquet de serveis, que inclouen eines per a la gestió i la promoció empresarial valorades en 1.500 euros, com per exemple, insercions publicitàries en revistes municipals, reportatges a la pàgina web del centre de promoció econòmica o la cessió d'espais per a fer reunions.

Al certamen poden participar totes les empreses domiciliades a les cinc poblacions del Baix Llobregat que hagin iniciat la seva activitat entre l'1 de gener de 2007 i el 31 de desembre de 2011.

El termini per presentar les candidatures finalitza el 5 de desembre, i el resultat es donarà a conèixer el 18 d'abril.

R. | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
80

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix