Bars i restaurants del Prat proposen una ruta de degustació de tapes

Serà a partir de la setmana que ve, en concret el dijous 18 d’octubre, quan es posin en marxa la campanya -denominada ‘Quinto Tapa’-, un itinerari de degustació en què participen abundants bars i restaurants de la localitat.

Fonts de la organització han assegurat a través d’un comunicat que la voluntat de la campanya és la dinamització del sector hosteler i també augmentar la popularitat dels productes locals, com la carxofa del Parc Agrari del Baix Llobregat o el pollastre pota blava.

Preus unificats

Els bars i restaurants participants realitzen una doble proposta de degustació: la tapa especialitat de la casa amb un quinto Estrella Damm (2,5 euros) i la tapa ‘Pota Blava’ i la mateixa beguda (3,5 euros). Els preus són unificats per a tots els locals participants, un total de 20.

Totes dues propostes a un preu econòmic i unificat per a tots els establiments participants”,  han puntualitzat des de l’organització.

A més, la campanya premiarà la millor tapa, mentre que els clients optaran a un premi participant en un concurs valorant la qualitat i la creativitat de les propostes dels bars i restaurants.

Xarxes socials

La comunicació 2.0 tindrà un protagonisme fonamental dins la campanya, han subratllat els organitzadors, que disposen per primer cop d’un web propi (www.quintotapa.cat) que, a través d’un mapa de la ciutat, permet que els establiments participants estiguin localitzats fácilment.

Redacció
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix