La gavanenca Núria Mayo guanya el concurs Hunger4Innovation

“El nivell va ser altíssim i l’experiència ha estat extraordinària”, destaca la jove estudiant d’IBE a la Universitat Pompeu Fabra

Des de fa uns anys ha proliferat arreu iniciatives on s’intenta descobrir i ajudar els joves estudiants, d’una forma pedagògica i didàctica, a fer-se un escenari real d'oportunitats laborals per al seu futur professional, basat en la iniciativa, habilitats i el talent. Precisament una d’aquestes iniciatives és la d’Hunger4Innovation, una consultora d’innovació especialitzada en la resolució de repte d’empreses líders a través de la Generació Z.

4b6d8f94 a9dd 49e8 8902 3be19e5f3d9c

Núria Mayo, una estudiant de tercer d’IBE (International Business Economics) a la Universitat Pompeu Fabra, ha estat la guanyadora d’un dels premis de la setena edició del concurs Hunger4Innovation, un dels més reconeguts a nivell estatal. La gavanenca, que formava equip amb altres quatre estudiants de la mateixa universitat -les olotines Xi Zheng Zhu i Maria Montlló, la barcelonina Inés Campos i la perpetuenca Sònia Vallès- va disposar de vint-i-quatre hores per resoldre el repte plantejat per Suntory, que va consistir a oferir una solució a la pregunta, com es consumiran, compraran i percebran les begudes del futur?.

“La idea d’inscriure’ns en el concurs va ser de casualitat, ja que ho vam trobar a través del web i entre totes vam decidir participar-hi. No sabíem el que ens trobaríem, però al final l’experiència ha estat extraordinària”, explica Mayo.

b9d94f39 8c6c 45e3 9365 fce45221909c

La pandèmia de la Covid-19, els va obligar, igual que a la resta de participants, concursar de manera virtual amb altres quatre equips que van arribar a la final. “La veritat és que el nivell era altíssim i hi havia molta competència. Vam tenir el suport i la gran sort de la nostra mentora Andrea Amaro, que ens va ajudar molt”, afirma la gavanenca.

A més, la gran compenetració entre totes les integrants de l’equip va ser un altre punt a favor seu: “El cert és que ens escoltem i ens respectem. A més fa molt temps que ens coneixem, un fet que ha permès que tot fos més fàcil”, indica. 

3148670c 6f30 4b5b a85d 4fb90b4264f7

Les cinc noies no tenen límits, i ja estan pensant a presentar-se en altres concursos del mateix estil. “Ja tenim previst presentar-nos a la vuitena edició i no descartem altres opcions”, afirma. De moment, però s’han guanyat un merescut viatge a Roma amb els diners que van guanyar amb el premi.

63c23633 31ea 4103 b337 c0b12a65bd4f

Un pont

El concurs, convocat per Hunger4Innovation, té com a objectiu crear un pont entre estudiants universitaris i empreses per a donar suport als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) en Educació de qualitat, treball decent i creixement econòmic. El concurs va pretendre crear un context en el qual posar en contacte a empreses líders en els seus sectors amb estudiants universitaris de primer nivell, perquè puguin interactuar i resoldre tota mena de reptes.

La competició, amb més de quatre-cents estudiants (160 equips) de diferents universitats espanyoles, es va desenvolupar de manera en línia durant vint-i-quatre hores. El concurs va comptar amb la col·laboració de les següents empreses: Cepsa, Tècniques Reunides, Alstom, Suntory, Grup Prilux, Gedesco, Sngular i Grosso Napoletano.

Marçal Fontanals / Fotos: NM

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix