Neuraxpharm adquireix la comercialitzadora grega Brain Therapeutics

L’empresa, ubicada a Sant Joan Despí, reforça el seu negoci al sud-est d'Europa

La farmacèutica Neuraxpharm, especialitzada en el tractament de trastorns del sistema nerviós central (SNC) i ubicat a Sant Joan Despí, ha reforçat el seu negoci al sud-est d'Europa amb l'adquisició de Brain Therapeutics, una empresa de màrqueting i distribució que opera a Grècia, Xipre i els països balcànics.

Amb seu a Atenes, Brain Therapeutics està especialitzada en l'adquisició de llicències i la comercialització de productes farmacèutics a l'àrea terapèutica del SNC, per abordar les necessitats mèdiques no cobertes de pacients amb trastorns mentals, neurològics, de neurodesenvolupament o neurodegeneratius, així com en anestèsia i dolor.

lepsiapp neuraxpharm

Amb aquesta adquisició, Neuraxpharm pot introduir nous productes al mercat grec i fer créixer la seva posició com a especialista a SNC a la zona del sud-est d'Europa, segons ha destacat el grup en un comunicat. El producte capdavanter al mercat per al tractament d'emergència de nens i adolescents amb epilèpsia, Buccolam, figura entre els productes a distribuir.

Neuraxpharm desenvolupa i comercialitza medicaments per a pacients crònics que pateixen trastorns neurològics i psiquiàtrics com epilèpsia, Parkinson, Alzheimer, depressió o psicosi i manté posicions líders en els seus principals mercats -Alemanya i Espanya-, a més de ser número u a Europa amb moltes de les seves molècules.

El grup farmacèutic, present amb els seus productes a més de cinquanta països, té les seves seus principals a Düsseldorf (Alemanya) i a Barcelona. Neuraxpharm també fabrica productes farmacèutics i principis actius en les seves pròpies plantes de fabricació a Espanya, Lesvi (a Sant Joan Despí) i Inke (a Castellbisbal).

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix