Vueling traslladarà la seva seu corporativa a Viladecans

Ocuparà uns 12.000 metres quadrats d'un edifici propietat de Meridia Capital Partners

L'aerolínia Vueling traslladarà la seva seu corporativa a final d'aquest any al complex d'oficines Viladecans Business Park, on ocuparà uns 12.000 metres quadrats d'un edifici propietat de Meridia Capital Partners.

La companyia, ara situada al polígon Mes Blau, al Prat de Llobregat (Baix Llobregat), ha presentat aquest dilluns el projecte de futura seu de l'aerolínia en una visita en la qual han participat l'alcalde de Viladecans, Carles Ruiz; el president de Vueling, Marco Sansavini, i el president de Meridia Capital Partners, Javier Faus, ha informat la companyia en un comunicat. Aquest canvi d'ubicació de les oficines centrals forma part de dues de les iniciatives del Pla Vueling Transform, que pretenen preparar la companyia al nou escenari post-covid.

 89A4148

“Concretament, forma part de l'estratègia de millora del confort dels treballadors de les oficines, però també del compromís d'unir en un únic espai la formació de les tripulacions i els centres de digitalització i innovació Vueling Tech”, ha explicat l'aerolínia en un comunicat.

D'aquesta forma, Vueling busca incidir “en la cohesió dels equips, l'eficiència i el treball transversal” i, en segon lloc, subratllar el compromís de la companyia amb la sostenibilitat.

I és que el nou edifici, a quatre vents, garanteix el màxim aprofitament de la llum solar i compta amb el certificat Breeam, que és el mètode d'avaluació de la sostenibilitat més utilitzat en el sector de l'edificació i que avalua les edificacions que treballen en la reducció de l'impacte en el medi ambient, així com en el confort i la salut dels treballadors.

Les plantes de l'edifici són diàfanes, cosa que permet la major flexibilitat en un entorn de teletreball, i està previst incorporar plantes naturals de forma estratègica dins de l'edifici, afegeix l'aerolínia.

Redacció / Fotos: Aj. Viladecans

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix