Cornellà impulsa un nou pla d’ocupació

La iniciativa forma part del Pla Metropolità de suport a les Polítiques Socials Municipals que l’Àrea Metropolitana de Barcelona posa en marxa en col·laboració amb els municipis, i té caràcter bianual, han informat fonts municipals.

Les tasques a desenvolupar estaran emmarcades en dues àrees. La primera té relació amb les intervencions i reparacions ràpides en el mobiliari urbà o dins de l’espai públic. I la segona està relacionada amb la millora de la qualitat dels serveis municipals de proximitat al ciutadà.

El projecte, anomenat Programa de millora de les actuacions de proximitat al ciutadà i de rehabilitació a l’espai públic, té una dotació pressupostària de 437.000 euros.

Aquest nou pla local d’ocupació complementa a l’engegat al mes de juny per l’Ajuntament i que va contemplar la contractació d’una trentena de persones de la ciutat en risc d’exclusió social, que en l’actualitat no rep cap tipus de prestació i amb càrregues familiars. Aquestes persones s’han contractat per un període de sis mesos per a la realització d’obres de remodelació a l’espai públic de la ciutat.

Recursos propis

Per portar a terme  aquestes i altres iniciatives per fomentar l’ocupació a la ciutat, l’Ajuntament destina tres milions d’euros, finançats amb recursos propis.

El ple municipal també ha aprovat una moció que reclama al Govern de la Generalitat la necessitat de prioritzar a la seva acció de govern la cerca d'alternatives viables d'inversió públiques i privades tant a Cornellà com al Baix Llobregat.

Així mateix, també insta el Govern a prioritzar les polítiques actives d'ocupació i formació davant d'altres despeses públiques.

R. | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix