Seat continua com a líder de venda de vehicles per quart any consecutiu

L’empresa automobilística va vendre un total de 70.523 cotxes el 2021 amb una quota de mercat del 8,2%

Seat va vendre l'any passat 70.523 vehicles a Espanya, mantenint el seu lideratge amb un 8,2% de quota de mercat, sent el seu model Arona el cotxe més venut en l'Estat, amb un total de 21.946 unitats.

arona lider 2

Entre gener i desembre de 2021, es va matricular a Espanya 859.477 unitats de turismes i tot terrenys, un 1% més que el 2020, però un 32% menys que en el mateix període de 2019, segons les dades donades a conèixer aquest dilluns per la patronal de fabricants Anfac, la de concessionaris oficials Faconauto i la de venedors Ganvam.

En un comunicat, Seat celebra ser “la marca preferida pels compradors espanyols” i destaca que per primera vegada un SUV urbà (un vehicle esportiu utilitari), l'Arona, va liderar el mercat espanyol de vendes, la qual cosa es dona en paral·lel a l'”enorme creixement” d'aquest tipus de cotxe a Espanya, que va suposar el 22% del total de vendes.

“Aquests bons resultats són conseqüència de l'enorme esforç realitzat per dur a terme una estratègia conjunta i ben definida, en la que comptem amb la millor gamma de la història per cobrir les necessitats dels clients i, per descomptat, gràcies a l'excel·lent labor de la nostra xarxa de concessionaris”, ha reivindicat el director general de Seat Espanya, Mikel Palomera.

leon lider seat

Després de l'Arona, els cotxes més venuts l'any passat per aquesta marca del grup Volkswagen van ser el León (16.691 unitats; setena posició en la classificació global) i l'Ibiza (15.103; onzè).

Li van seguir l'Ateca (13.304 unitats, entre els vint més venuts) i el Tarraco (2.549 unitats). Seat també va vendre 928 unitats del seu León 5 portes/Spotstourer i 202 del Tarraco e-Hybrid, dos models híbrids endollables que han complert el seu primer any al mercat.

Redacció / Fotos: Seat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix