El Prat fomenta la inserció laboral amb una explotació agrícola

L’objectiu és que l'explotació agrícola de la finca “combini la lògica del mercat de treball amb metodologies que facin possible la inclusió social i laboral de les persones amb fragilitat”,  han explicat fonts municipals.

El conveni també té la intenció d’inserir laboralment un nombre de persones d'acord als estàndards de nivell d'ocupació, cultius i producció i estimular i potenciar la producció de productes agrícoles autòctons.

La finca de Cal Tudela està formada per una masia i terreny de conreu, situada al camí de Cal Tet, dins de l'espai natural protegit del Delta del Llobregat inclòs a la Xarxa Natura 2000 i dins també de l'àmbit del Part Agrari del Baix Llobregat.

El terreny que l'Ajuntament cedeix a la Fundació Cassià Just és d'aproximadament 19.000 metres quadrats.

El cost dels subminsitraments, entre els quals figuren l'aigua de reg i del manteniment dels espais, anirà a càrrec dela Fundació Cassià Just.

Redacció | Foto: Ajuntament del Prat
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix