El dominicà Alexi Mejía, guardonat amb un premi PIMES

El propietari d’Estilo Barber Shop, a Esplugues de Llobregat, va rebre el premi a la categoria Reconeixement-Homenatge CaixaBank a la segona oportunitat empresarial

La Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya va acollir ahir al vespre la trenta-quatrena edició dels Premis PIMES, que enguany van posar el focus en reconèixer la contribució del teixit empresarial català a l’hora de superar la crisi social, sanitària i econòmica de la pandèmia de la Covid-19, així com de garantir la continuïtat de l’economia i els llocs de treball.

a0a85c75 ccf4 47cd 89a9 9025d84413cd

bc625d2b 6ec3 44b7 bb3a 5c77d601a7f4

Un dels premis va tenir accent baixllobregatí. Estilo Barber Shop va rebre un Reconeixement-Homenatge CaixaBank a la segona oportunitat empresarial.  Aquesta barberia dirigida al públic masculí, tant adults com nens, està ubicada a Esplugues de Llobregat, on la seva diferenciació amb la competència de la zona, són els hairtattoos o dibuixos al cabell, així com la cura de la bellesa facial dels seus clients.

795101a4 5911 4afd 916e dbf9606909bc

“Estic molt content pel reconeixement que em van fer. Penso que el premi no és només meu sinó de tota la comunitat, dels clients meus que sense ells jo no estaria aquí, i més, després de passar la pandèmia de coronavirus”, explica el dominicà arrelat a Esplugues de Llobregat des de fa ja uns anys. Mejía també vol agrair el suport que ha tingut “de La Caixa i Pimes per fer realitat el meu somni.”

449071ad c6b9 4ba9 bb29 597edb048e6c

Aquesta distinció de la Fundació PIMEC i CaixaBank destaca el cas del propietari d’Estilo Barber Shop, l’Alexi Mejía, qui es trobava en situació d’atur i moments de dificultat quan, a través de la Fundació PIMEC i el seu servei d’autoocupació, va començar a treballar en un pla d’empresa en diferents àrees de negoci. Posteriorment va presentar el seu projecte a Microbank, entitat que li va concedir el microcrèdit que necessitava per poder engegar la seva empresa i complir el seu somni.

1484b854 36ac 4cb3 a95a 6f08c2f5d271

Captura de pantalla 2021 12 14 a las 20.32.34

Segons destaca PIMEC “l’Alexi, com moltes altres persones emprenedores o en moments de dificultat, tenen projectes engrescadors, il·lusions i totes les ganes. Només els cal una empenta, la segona oportunitat, que contribueix a la creació de teixit productiu, creant ocupació i riquesa i fent somnis realitat.”

51747852849 48ce279266 c

A l’acte van participar el president de la Generalitat, Pere Aragonès, la vicepresidenta primera i ministra d’Afers Econòmics i Transformació Digital, Nadia Calviño, la delegada del Govern d’Espanya a Catalunya, Teresa Cunillera, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, la consellera d’Acció Exterior, Victòria Alsina, el primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, el cap de l’oposició, Salvador Illa, la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, entre altres personalitats.

Redacció / Fotos: A.M.-PIMEC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
160

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix