La gavanenca BCN3D obre un centre logístic a Nova Jersey

El fabricant d’impressores ha contractat Kevin Billett com a nou director de vendes

BCN3D, fabricador de solucions d'impressió 3D, va anunciar ahir la seva expansió als Estats Units amb un nou centre logístic a Nova Jersey, el primer d'aquest tipus fora de la seva seu a Gavà i la contractació de Kevin Billett com a nou director de vendes de canal. Tal com ha informat la companyia, el nou centre s'emmarca en l'estratègia d'expansió per Amèrica del Nord, on ha crescut en els últims anys, i pretén oferir millors serveis amb una resposta més ràpida a les necessitats dels seus clients.

BCN3D

També proporcionarà a BCN3D més agilitat per als lliuraments de comandes a Amèrica del Nord, ja que s'eliminen els trànsits de productes i es dona servei des de sòl nord-americà, per la qual cosa podran lliurar més enviaments a un major nombre de clients.

L'establiment d'aquest centre reforçarà els llaços amb els actuals socis de BCN3D -Matterhackers, Dynamism, Shop3D i 3D Platform- i satisfarà les necessitats plantejades per sectors com el de l'automoció, l'enginyeria i la fabricació. A més, el director de vendes de canal, Kevin Billett, i l'equip que l'acompanya, s'encarregaran de reforçar les relacions amb els distribuïdors nord-americans i de dirigir l'expansió de BCN3D a la regió.

faneca 031221

El nou centre se suma a més a altres decisions estratègiques de l'empresa catalana, com la compra d'AstroPrint, el llançament del seu nou programari Cloud i la presentació del seu nou Metal Pack. “El nou centre a Nova Jersey oferirà grans oportunitats de negoci allà a partir del 2022, millorarà la nostra relació amb els clients i representarà el compromís de BCN3D amb la sostenibilitat mediambiental, ja que consolidem els enviaments més grans per a més clients amb un centre logístic més proper a ells a Amèrica del Nord”, ha subratllat el conseller delegat de BCN3D, Xavier Martínez Faneca.

Redacció / Fotos: Aj. Gavà-BCN3D

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
97

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix