S’inaugura la primera planta logística multiplanta d’Espanya a Molins

La nova instal·lació permetrà optimitzar i agilitar la seva operativa, segons la multinacional danesa DSV Solutions, ja que integra les seves dues àrees de negoci en un únic espai

La multinacional danesa DSV Solutions ha obert a Molins de Rei la seva primera plataforma logística multiplanta d'Espanya. DSV és un dels principals operadors logístics a nivell nacional i internacional i va rebre aquest dimecres les claus del seu nou centre logístic de Molins de Rei, un edifici multiplanta de 32.000 metres quadrats, el primer d'aquestes característiques a Espanya, que ha construït la multinacional Goodman. En un comunicat, la companyia ha precisat que és la instal·lació més avançada tecnològicament de la multinacional danesa DSV al nostre país. A l'acte d'inauguració d'aquesta plataforma multiplanta han acudit el secretari general d'Indústria, Raül Blanco; el conseller d'Empresa, Roger Torrent; així com l'alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, entre d'altres autoritats.

FEaGyswWUAQnsOP

A l'edifici la multinacional instal·larà un sistema robotitzat per a magatzematge de gran utilitat per al comerç electrònic que inclou 25.000 cistelles de magatzematge de productes, 25 robots d'última generació i vuit ports de recollida de mercaderies, entre d'altres innovacions.

Així mateix, aquest complex logístic ha suposat un gran projecte d'integració amb l'entorn del polígon industrial Les Licorelles, en el que s'han recuperat 10 hectàrees d'espai natural on s'han trasplantat 100 oliveres de la zona i reforestat amb més de 800 exemplars d'arbres plantats a l'inici de les obres en el turó que limita amb el Parc Natural de Collserola.

La nova instal·lació permetrà optimitzar i agilitar la seva operativa, segons DSV, ja que integra les seves dues àrees de negoci en un únic espai: el major cross-dock (encreuament de moll, un sistema que optimitza el temps de magatzematge de mercaderies) de Catalunya, amb 14.000 m2, destinat a la divisió de transport terrestre DSV Road Spain i que va començar a operar el passat mes d'abril, i el nou edifici multiplanta, que des d'avui ocupa DSV Solutions Spain.

Redacció / Fotos: Aj. Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix