L’atur torna a pujar durant el mes d’agost

Així la quantitat de persones desocupades al Baix Llobregat són a partir del mes d’agost 1.671 més; és a dir, la comarca té un total de 71.036 persones sense feina.

L'augment s'ha donat tant entre les dones (+626) com entre els homes (+1.045).

La taxa de desocupació hi arriba, d’aquesta manera, a un 16,4%, només superada per la comarca del Barcelonès, segons dades aportades pel Obervatori Comarcal del Baix Llobregat. La taxa de Catalunya és del 15,6% (uns 623.000 aturats).

La desocupació al Baix Llobregat creix en tots els sectors respecte al mes anterior, i només baixa entre els joves que busquen el seu primer lloc de feina.

Martorell (12,3%), La Palma de Cervelló (16,8%) o Sant Vicenç dels Horts (18,1%) són les poblacions de la comarca amb una major taxa de persones desocupades.

Pel contrari, Sant Just Desvern i Begues són les localitats amb una menor taxa de desocupació, en torn a un 10%.

La franja d’edat més afectada pel problema de l’atur és la que va entre els 25 i els 44 anys; és també la que més ha crescut durant el mes d’agost.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix