Olesa exportarà billars, futbolins i taules de ping pong de disseny

El fabricant català RS Barcelona, que factura cinc milions d’euros a l’any i vent el 95% de la producción fora, construeix una nova planta de 8.500 m2 que s’inaugurarà el 2022

Olesa de Montserrat es convertirà en un municipi referent del billar i futbolins de disseny. L'empresa RS Barcelona, que factura 5 milions d'euros i exporta el 95% de la seva producció i compta amb clients com Google, Microsoft o Spotify, ha decidit traslladar la seva seu al municipi del Baix Llobregat Nod. Segons ha pogut saber La Premsa del Baix, té previst inaugurar la seva nova fàbrica al juny de 2022.

Chrmk3tUUAEZrln

El fabricant català, que acaba de complir 15 anys com a referent internacional en el sector del mobiliari i taules de joc de disseny,compta amb una plantilla de trenta empleats que supera amb escreix la paritat, fins i tot en els llocs de fàbrica i taller.

Els plans de futur d’RS Barcelona passen per traslladar-se a una nova seu de 8.500 m² que estan construint a Olesa de Montserrat. Això permetrà augmentar la producció per a atendre la creixent cartera de comandes de l'empresa. La nova seu albergarà la fàbrica, el magatzem, l'oficina tècnica i de producció i el showroom, amb la voluntat de continuar mantenint al nostre país tot el procés creatiu i productiu. Per part seva, les oficines comercials de RS Barcelona seguiran al carrer Còrsega de Barcelona, al costat del showroom-concept store que van inaugurar en 2016.

DUZZZh4WkAEelrx

Fundada en 2006, RS Barcelona és una empresa familiar que dissenya, fabrica i comercialitza mobiliari i taules de joc de disseny. Els seus futbolins, billars, taules de ping pong i altres mobles de disseny es poden trobar en oficines, centres de coworking, restaurants, hotels i residències de tot el món. Aposten pel concepte "intense living", que combina disseny i funcionalitat. Tots els seus productes es fabriquen a Espanya mitjançant una filosofia que té en compte el benestar de les persones i el medi ambient.

Redacció / Fotos: RS Barcelona

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
106

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix