Pronovias Group anuncia la seva expansió a l’Àsia

L’empresa, ubicada al Prat de Llobregat, obrirà una nova botiga a Xangai

La marca de moda nupcial de luxe Pronovias obre una nova botiga a Xangai després de l'augment en la demanda al mercat xinès entre els anys 2019 i 2021 i confirma, així, la seva aposta per l'expansió a la regió Àsia-Pacífic. Pronovias Group situa el seu 'flagship store', una botiga que pretén ser representativa a la regió, en el Hong Kong Plaza, un entorn que concentra altres marques prestigioses de moda de luxe.

pronovias 2

L'expansió a la Xina ve motivada per l'augment del 72% de les comandes en aquest país entre 2019 i 2021, segons el grup empresarial, i per a la seva directora, Amadine Ohayon, ha demostrat ser la seva regió de major creixement i creuen que això seguirà sent així en el futur.

La botiga, de 250 metres quadrats, ha estat dissenyada “seguint els protocols del 'feng shui'” i s'hi exposaran l'última adquisició de Pronovias, Vera Wang Bride, i les línies Pronovias Privée i Atelier Pronovias, d'alta costura, a més de Pronovias. Per al mercat asiàtic, a més, la directora artística de Pronovias Group, Alessandra Rinaudo, ha dissenyat la col·lecció Precious Àsia, la qual també es podrà provar en la nova ubicació.

pronovias 3

El director general del Hub d'Àsia, Dave Zhou, considera que, en ser l'única botiga a l'Àsia, creu que presentarà perfectament la visió i el valor 'Crafting Joy' de la companyia, tant als clients majoristes com als detallistes, i actuarà com una destinació de compres de moda nupcial per a les núvies de tot Àsia.

La nova botiga s'afegeix als ja més de 4.000 punts de vendes a 105 països de tot el món, entre els quals es troben els de capitals nord-americanes i europees com Nova York, Londres, Milà o París.

Redacció / Fotos: Arxiu-Google Maps

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix