L’empresariat català aposta per l’ampliació de l’aeroport del Prat

Sempre que es tinguin en compte les mesures ambientals establertes per Brussel·les

Un 85,54% dels 600 empresaris que han participat en el “Baròmetre de la Trobada Empresarial el Pirineu” és partidari d'ampliar l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat sempre que es tinguin en compte les mesures ambientals establertes per Brussel·les.

81838bfb bf2b 4718 9a52 5f683e8989e0 16 9 discover aspect ratio default 0

La pèrdua de poder i impuls de l'economia catalana ha estat també un dels eixos de debat d'aquesta trobada empresarial i, de fet, el 82,82% dels empresaris assistents considera que Catalunya “ha perdut impuls i lideratge els últims anys”. No obstant això, gairebé la totalitat dels assistents (92,31%) preveuen que la facturació d'aquest any augmenti en relació amb 2020 i fins a un 60% espera crear nous llocs de treball de cara als propers mesos.

E qjIPIXMAMcHBT

La preocupació per la inflació segueix estant a l'ordre del dia i, en aquest sentit, el 78% dels empresaris han confirmat que hauran d'augmentar els preus de venda l'any 2022, mentre que un 14,1% assegura no saber-ho i un altre 14,1% no ho contempla.

Finalment, aquesta tarda ha tingut lloc la taula de start-ups “La nova economia digital”, en la qual han participat el CEO Volava, Joel Balagué; el CEO Skitude Outdoor, Marc Bigas; les cofundadores de BCOME, Anna Cañadell i Alba García; el CEO i president de Sateliot, Jaume Sanpera; el CEO Sepiia, Fede Sainz, i María Teijerio de CFO Vilynx, com a exemple de casos d'èxit.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
167

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix