Seat disminueix la pèrdua operativa un 45 per cent

La xifra de negoci de la companyia va créixer un 20,1% pel fort increment en les vendes del Cupra

Seat, que pertany al grup Volkswagen, ha tingut entre gener i setembre una pèrdua operativa de 159 milions d'euros, un 45% més baixa que fa un any (pèrdua de 290 milions d'euros). L’empresa automobilística ha informat avui dijous que “els resultats estan marcats per la situació amb els semiconductors” com en tots els fabricants. El resultat operatiu ha estat negatiu a causa de “les conseqüències de l'escassetat global de semiconductors, que va impedir lliurar tota l'alta demanda de les marques Seat i Cupra”, segons la companyia.

cupra formentor produccion 202071422 1601390023 5

Malgrat això, el resultat operatiu va ser 131 milions d'euros millor que en el mateix període de l'any anterior gràcies a uns majors volums de vendes. La xifra de negoci de la companyia va créixer un 20,1%, fins a 7.259 milions d'euros (6.043 milions d'euros entre gener i setembre de 2020), pel fort increment en les vendes del Cupra.

Les marques Seat i Cupra van lliurar en els tres primers trimestres 391.300 vehicles (+23,5% que fa un any). Entre gener i setembre de 2021, Cupra va lliurar més de 58.000 unitats i va triplicar les vendes (+218%) respecte al mateix període de 2020 gràcies a l'èxit del Formentor; aquests lliuraments estan integrats en el resultat de Seat. La demanda de les marques Seat i Cupra es troba en un nivell molt alt i ha recuperat els volums pre-Covid.

CUPRA kicks off production of the new Formentor 07 HQ

Entre gener i setembre, Seat ha lliurat 391.300 unitats, un 23,5% més que en el mateix període de 2020. Malgrat l'escassetat de semiconductors la companyia treballa al màxim per aconseguir el millor resultat possible aquest any, i espera que els nous models electrificats i el rendiment de la marca Cupra contribuiran positivament als resultats en l'últim trimestre de l'any.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix