Esplugues obre avui la 080 Barcelona Fashion en format digital

Les presentacions de les col·leccions es van gravar a l’Espai XC, a Esplugues de Llobregat, obra de l’escultor català de renom internacional, Xavier Corberó

La 080 Barcelona Fashion inaugura avui la seva vint-i-vuitena edició amb un format digital a través de la 080TV, una web des de la qual el públic podrà seguir fins al 28 d'octubre aquesta passarel·la de moda, impulsada per la Generalitat a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM). Les presentacions de les col·leccions, obra de l’escultor català de renom internacional, Xavier Corberó.

La 080 Barcelona Fashion reunirà al llarg de la setmana vinent un total de vint-i-dos dissenyadors i marques de moda catalanes de reconeixement internacional, com All that she Loves, Custo Barcelona, Eiko Ai, Eñaut, Escorpion, Is Coming, Lebor Gabala, Lola Casademunt, LR3, Martín Across, Paloma Wool, The Label Edition, The (Real) Garcia o Y_Como. Així mateix, per la passarel·la passaran les creacions de dissenyadors com Álvaro Calafat, Juan Avellaneda, Guillermina Baeza, Júlia G. Escribà, Moisés Nieto, Paola Mole i Txell Miras.

FCYb62IWYAI6xI2

El certamen es concep, segons l'organització, com una “plataforma oberta i multidisciplinària, amb vocació internacional i compromís cap a la sostenibilitat”, i manté el lema d'anys anteriors: 'Undress your mind' ('Desvesteix la teva ment').

FCJgTE6X0AMCdAm

En aquesta edició, a més, l'organització “reitera la seva aposta per un càsting multirracial”, que considera “reflex de la diversitat cultural i cosmopolita del país”, la qual cosa també ha comportat la inclusió de models de diferents talles, edats i ètnies.

FCYa5RfXIAQnPvP

A part dels films, la nova edició proposa Designers Q&A, una sèrie de breus curtmetratges on els creadors comparteixen els seus pensaments i les fonts d'inspiració de les seves col·leccions, així com el procés creatiu i de conceptualització.

La 080 Barcelona Fashion també inclou la secció 'Behind the scenes', amb la que pretén ensenyar al públic el que hi ha darrere de les càmeres, a més de peces audiovisuals que mostren com es prepara i produeix una presentació de moda, des de la selecció de models fins a la creació estilística de perruqueria i maquillatge.

El conseller d'Empresa, Roger Torrent, donarà a les 17.50 hores el tret de sortida oficial a la nova edició de la 080 Barcelona Fashion.

Redacció / Fotos-Video: 080 Barcelona Fashion

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
154

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix