Seat torna a tenir la línia 2 de Martorell a mig gas

La falta de semiconductors continua obligant la fàbrica a retocar els seus calendaris i operar per sota de les previsions

 

La falta de semiconductors continua obligant a la fàbrica de Seat a Martorell a retocar els seus calendaris i operar per sota de les previsions, de manera que la línia 2 tanca aquest agost i arrencarà setembre a mig gas. Després de tenir activa de forma excepcional la línia 2 gran part d'agost per recuperar la producció perduda els mesos passats, l'escassetat de xips torna a impactar en la planta coincidint amb la finalitat del període de vacances d'estiu.

formentor ehybrid

Aquesta línia, que treballa habitualment a tres torns, va estar ahir, dilluns, i està avui, dimarts, sense activitat, mentre que ho farà a dos torns des de demà, 1 de setembre, al divendres, 3 de setembre, segons ha confirmat la companyia automobilística. L'empresa i els representants dels treballadors han acordat aplicar mesures de flexibilitat per gestionar els torns desconvocats en aquesta línia.

Normalitat

Per la seva banda, la línia 1 treballa aquesta setmana amb normalitat (2,5 torns de producció) i la 3 torna a l'activitat aquest dimarts segons el calendari acordat abans de les vacances amb un torn de producció.

780 0008 6016252 e006c1d139a8f27dd6325ca1959e4884ver2

Donada l'alta demanda de models Seat i Cupra, en nivells pre-Covid, la marca està fent tot el possible per mantenir la producció habitual i lliurar els vehicles als concessionaris i els clients.

La firma ha apuntat que els nous brots de Covid a Àsia, en països com Malàisia i Taiwan, estan provocant de nou el tancament de les plantes de fabricació d'aquests components, per la qual cosa no es descarten nous ajustos també a Martorell.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
177

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix