L’Innobus 2021 torna a connectar el talent jove amb el teixit empresarial

El programa iniciarà l’1 de juny el seu recorregut en el qual joves universitaris intentaran donar resposta a reptes plantejats per empreses del territori metropolità

Aquest mes de juny es posa en marxa una nova edició de l’Innobus, una iniciativa de l’Innobaix i l’AMB amb l’objectiu principal d’apropar als joves emprenedors a l’ecosistema empresarial del territori metropolità. Els objectius principals de l’Innobus són ajudar a joves postuniversitaris en el llançament dels seus projectes i, al mateix temps, beneficiar a les empreses en el coneixement i la captació de noves idees i talent.

La ruta, aquest any amb un format més experiencial, s’iniciarà l’1 de juny i portarà als joves per empreses de l’Àrea Metropolitana que els hi plantejaran reptes a resoldre sobre una necessitat o problemàtica de la seva organització o el seu sector. Dividits en 8 equips de 4 participants i amb el suport de tallers formatius, els joves participants hauran de donar resposta a aquests reptes amb una idea de negoci innovadora i viable.

C68t7RUWoAADsq

Durant el procés, les empreses participants oferiran sessions o xerrades per apropar als joves a la innovació, la digitalització, els nous models de negoci, etc. A més, cada equip comptarà amb el suport d’un ‘mentor’ encarregat de resoldre els dubtes sobre el problema, les conseqüències i les necessitats.

D’altra banda, els equips participants faran també un Tour per l’ecosistema emprenedor de Barcelona, tot coneixent les oportunitats que ofereix la ciutat pels joves emprenedors.

X carretera futur Innobus

La ruta finalitzarà l’1 de juliol amb un acte final on un jurat professional escollirà, en directe, la millor solució als reptes plantejats. L’equip guanyador viatjarà a Brussel·les per tal de conèixer la capital europea i les oportunitats que hi ha pels joves emprenedors i amb iniciativa.

Enguany llençaran repte vuit empreses, però també hi participaran d’altres que obriran les seves instal·lacions per realitzar visites. Algunes d’aquestes empreses són Desigual, Mesoestetic, Aigües de Bcn, Lipotrue, Gasol Fundación, Schneider, Nhood i Múnich, Once, Silence, MWC, Bcn Tech City i Port de Barcelona. A més, pujaran al bus per fer xerrades inspiradores empresàris d’èxit com Ana Palencia (Unilever) Agus Gómez (Wallapop), Pau García Milà (FounderZ) o Àlex Huertas (Northweek), entre d’altres.

El desenvolupament d’aquesta edició i la logística de la ruta, estarà adaptada a grups bombolles, controlats amb les mesures de seguretat necessàries i ajustant-la a les recomanacions sanitàries per la COVID-19.

Com participar?

Els joves interessats a participar en aquesta edició de l’Innobus, han d’omplir un formulari d’inscripció a https://www.innobaix.cat/esdeveniment/innobus/

Redacció / Fotos: Innobus

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix