Reig Jofre manté l’inici de la producció de la vacuna de Janssen

La planta de Sant Joan Despí té una capacitat de producció de fins a un milió de dosis diàries

La farmacèutica Reig Jofre manté per al juny l'inici de la producció de la vacuna contra el coronavirus de Janssen a les seves instal·lacions de Sant Joan Despí. Així ho han assegurat l’empresa, que han recordat que aquest segueix sent el calendari previst per a l'inici de la producció, tal com va anunciar la ministra d'Indústria, Reyes Maroto, en la visita que va fer a les instal·lacions de Reig Jofre el passat 26 de març al costat del comissari europeu de Mercat Interior, Thierry Breton. Maroto va dir llavors que la capacitat de producció de la planta catalana seria de fins a un milió de dosis diàries a partir de juny.

IMG 20200407 155819 1200x592

Amb motiu de la presentació dels seus comptes del 2020, el passat 26 de febrer, Reig Jofre ja va dir que la seva nova planta d'injectables estèrils, la que produirà les vacunes, estaria operativa en el segon trimestre de l'any.

Precisament ahir dimarts es va donar a conèixer que Janssen retarda la distribució de la seva vacuna a Europa després que els EUA recomani paralitzar-ne l'ús, una notícia que, d'entrada, no hauria d'afectar necessàriament la planta santjoanenc, ja que la producció no ha arrencat encara en aquestes instal·lacions.

15887523026282

En tot cas, l'anunci de la filial farmacèutica de Johnson & Johnson afegeix incertesa a l'estratègia de vacunació europea. Les primeres vacunes monodosis del laboratori nord-americà contra la Covid-19 estava previst que arribessin a Espanya aquesta setmana i, en principi, havien de ser destinades al grup d'edat comprès entre 70 i 79 anys.

Redacció / Fotos: Google Maps-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
163

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix