En marxa a Molins de Rei la nau de 'cross dock' més gran de Catalunya

L'empresa transitària DSV Road Spain gestionarà un espai de 14.000 m2 de magatzem, 900 m2 d’oficines i 110 molls de càrrega i un altre de càrrega lateral

L'empresa transitària DSV Road Spain ha obert a Molins de Rei la nau de 'cross dock' més gran de Catalunya, amb una capacitat de 14.000 m2 de magatzem, 900 m2 d'oficines, 110 molls de càrrega i un altre de càrrega lateral.

dsv molins de rei 1250x703 04

Amb aquesta instal·lació, que se suma a les més de dues-centes que DSV Road té a Europa, la companyia incrementa de manera important la seva capacitat operativa a Espanya, ja que Molins gestionarà a la setmana entre 32.000 i 35.000 paquets en els prop de 8.000 enviaments que s'estima que realitzarà a nivell nacional i europeu.

dsv molins de rei 1250x703 05

En un comunicat, DSV Road Spain ha assenyalat que la nau recentment estrenada és un ADT (Magatzem de Dipòsit Temporal) i permet emmagatzemar mercaderia no despatxada que està a l'espera d'atorgar-li una destinació, a més d'incorporar una zona de maniobres per a la càrrega i descàrrega de megacamions.

Almacen Nueva NaveDSV TextAndImageNarrow1 1250x703

A partir d'aquest moment, la nova instal·lació albergarà totes les operacions de 'cross-docking' de transport per carretera de la zona de la companyia i es convertirà en el nou centre de distribució de Catalunya de tots els camions -import i export- de les línies regulars diàries amb més de 42 països d'Europa.

dsv molins de rei 1250x703 06

Aquest 'hub' a Molins de Rei connecta a més amb les navetes domèstiques a la resta de delegacions de DSV Road a Espanya per a la distribució capil·lar a Iberia i cabotatge amb les Illes Canàries. DSV Road és un proveïdor danès de transport de mercaderies per carretera a Europa amb xarxes de distribució a Amèrica del Nord i l'Àfrica.

Molins Nueva NaveDSV NewsArticle 1700x774

A nivell nacional, a més de la demarcació de Barcelona, la divisió de transport terrestre de la companyia compta amb delegacions a Madrid, Irun, Saragossa, València, Alacant, Vigo, Gijón i delegacions pròpies a les Illes Canàries (Tenerife i Las Palmas). A Espanya, DSV té la seva seu principal a Rubí (Vallès Occidental) i dona feina a més de 1.500 persones.

Què és?

El 'cross docking' és un sistema utilitzat en la logística que consisteix a portar ràpidament un producte descarregat des d'un transport d'arribada a un vehicle de sortida, tot això executat amb un temps reduït d'emmagatzematge i manipulació.

Redacció / Fotos: DSV Road Spain

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix