AEBALL impulsa la inserció de més de 100 joves del Baix Llobregat

L'entitat participa en el programa "Singulars: Jove, tu decideixes", una iniciativa que porta a terme amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Llobregat i deu ajuntaments del Baix Llobregat, amb l’objectiu d’afavorir la inserció laboral de joves entre 16 i 29 anys en situació d’atur

L’AEBALL (l'Associació Empresarial de L'Hospitalet i el Baix Llobregat) està participant en el "Programa Singulars: Jove, tu decideixes”, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), amb l’objectiu d’afavorir la inserció laboral de més de 100 joves entre 16 i 29 anys en situació d’atur. Aquest programa es du a terme amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Llobregat i deu ajuntaments del Baix Llobregat (Castelldefels, Cornellà, El Prat de Llobregat, Esparreguera, Viladecans, Gavà, Sant Joan Despí, Sant Feliu, Martorell i Sant Boi).

Els consistoris han proporcionat a les persones participants en el programa una formació professional i específica per poder facilitar la incorporació dels joves en les empreses, a més d’orientació durant tot el procés del Programa. AEBALL, com a una de les entitats prospectores, treballa amb els joves del programa per tal d'inserir-los al mercat laboral.

EwqsPHqWEAQyAM2

Els diferents grups de participants han rebut formació sobre en les següents especialitats: Activitats Auxiliars de Magatzem; Operari/a de treballs verticals en el sector de la rehabilitació i eòlic; Administració i recepció en l’àmbit sociosanitari i teleassistència; Cambrer/a de pastisseria/forn de pa i càtering per a col·lectivitats; Operacions auxiliars de muntatge i instal·lacions elèctriques; Màrqueting i comunicació digital; Operacions bàsiques de restaurant i bar; Control de plagues i Vigilància, seguretat privada i protecció de persones.

“Singulars” també presenta diferents avantatges per a les empreses: Selecció de candidatures segons els perfils que es necessitin, disposar de persones que han rebut una formació especialitzada en el seu sector; rebre una subvenció corresponent al Salari Mínim Interprofessional (950€ a jornada completa) durant un període de sis mesos (fins 5.700€). La subvenció serà la proporcional a la jornada i al temps treballat.

A més, des d’AEBALL es col·laborarà amb l’empresa per a la detecció del  lloc de treball i la definició del perfil professional. Es realitzarà la recerca de persones candidates entre els joves formats per tal de garantir que s’ajusti al màxim al lloc de treball. D'aquesta manera, s'assessoren les empreses en la modalitat de contractació que millor s’adapti a les seves necessitats a i des de la patronal s'encarreguen de l'acompanyament en la tramitació de la subvenció per contracte.

Redacció / Fotos: AEBALL

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix