Unes 300 persones protesten a Esplugues contra l’ERO de Coca-Cola

Els sindicats asseguren que la companyia "té alternatives i recursos" per a no acomiadar ningú

Treballadors de Coca-Cola European Partners s'han concentrat aquest dilluns a Esplugues de Llobregat en protesta per l'ERO presentat per aquesta companyia, que afecta 360 persones a tota Espanya, 86 d'elles a Catalunya. Fonts sindicals han assegurat que en la protesta hi han participat “unes 300 persones”, que s'han concentrat davant de l'edifici Il·lumina, on està situat el centre de Coca-cola al municipi baixllobregatí.

cocacola 2

cocacola 3

cocacola 4

L'ERO no afecta personal implicat en producció, sinó que busca “externalitzar” la part comercial i emportar-se-la a Bulgària, ha explicat Raúl Montoya, secretari d'acció social i salut laboral de la federació d'indústria d'USO. Montoya ha assegurat que l'ERO també afecta personal d'altres serveis transversals, com logístics i informàtics. L'ERO està en la fase final del període de consultes, i els sindicats busquen recol·locacions i que no hi hagi solucions traumàtiques per als afectats. Així mateix, el dirigent sindical ha precisat que estan convocades noves concentracions els propers 18 i 22 de març.

Redacció / Fotos: USOC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
153

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix