Suspeses les mobilitzacions de la plantilla de Rotocayfo

Tot i que la suspensió de les primeres jornades del calendario de mobilitzacions suponen una mostra de bona voluntat durant les negociacions amb l’empresa, la plantilla manté les jornades de vaga previstes durant la tercera i quarta setmana de juliol.

Els treballadors van anunciar aquesta mesura durant una reunió que van mantenir a l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts amb l'alcalde d'aquest municipi, Oriol Junqueras, i amb els de Molins de Rei, Xavi Paz, i Pallejà, Ismael Álvarez.

Els treballadors rebutjen la reforma laboral amb la qual la direcció ha acomiadat a 14 persones al·legant absentisme, tot i comptar amb baixes justificades, segons el sindicat UGT.

UGT ha subratllat que la direcció de Rotocayfo vol desvincular-se del conveni col·lectiu per rebaixar les condicions de treball i eliminar l'activitat actual Sant Vicenç, traslladant la producció de les rotatives a Santa Perpètua de la Mogoda.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix