Impuls de Wallbox a la seva expansió a nous mercats

L’empresa de recàrrega de vehicles elèctrics, que té la seva producció a Sant Andreu de la Barca, ha tancat una ronda de finançament de 33 milions d'euros

L'empresa de recàrrega de vehicles elèctrics Wallbox, que té la seva producció a Sant Andreu de la Barca, ha tancat una ronda de finançament de 33 milions d'euros per ajudar a impulsar la seva expansió a nous mercats i satisfer la demanda a nivell mundial. Segons la companyia, aquesta inversió és “el suport més recent” a la tecnologia propietària de Wallbox, amb la qual es podrà “fomentar la seva missió de reduir la dependència mundial dels combustibles fòssils”. Els nous inversors Cathay Innovation i WIND Ventures han liderat la ronda, juntament amb la participació d'inversors existents com Iberdrola o Seaya Ventures, entre d'altres.

Aquests nous fons finançaran iniciatives estratègiques de creixement, com l'obertura de noves oficines a Europa, l'ampliació de les instal·lacions de fabricació i Recerca i Desenvolupament, així com la contractació de més de 400 nous empleats.

El conseller delegat de Wallbox, Enric Asunción, ha destacat que el nou finançament els permetrà “seguir desenvolupant noves tecnologies i entrar en nous segments”, la qual cosa significa “un gran assoliment” cap al seu objectiu de reduir la dependència mundial dels combustibles fòssils.

Wallbox té plans d'expansió per a les seves solucions de recàrrega pública després de l'adquisició de la plataforma de recàrrega pública de vehicles elèctrics Electromaps i el llançament de Supernova, el seu primer carregador públic ràpid. Una part important dels fons es destinarà al desenvolupament de productes per al sector de recàrrega pública i a la capacitat de fabricació a nivell mundial per assegurar una major quota de mercat.

Redacció / Fotos: Google Maps

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix