Vueling transporta 50 milions de passatgers en 8 anys

La majoria d'aquests 50 milions de viatgers han tingut com origen o destinació l'aeroport d’El Prat.

La companyia, amb seu social al polígon Mas Blau d’El Prat de Llobregat, opera actualment 152 rutes en 74 aeroports d'Europa, Orient Mitjà i el nord de l'Àfrica.

Des del seus inicis Vueling té la seva principal base d'operacions a Barcelona, amb 34 avions en pernocta.

Bona part dels 50 milions de viatgers que ha transportat l'aerolínia, en concret 33,6 milions, han partit o aterrat a la terminal aèria barcelonina, la qual cosa representa un 67% del total de passatgers.

Les dades reafirmen l'aposta de Vueling per la ciutat, on compta amb una quota de mercat del 30%.

Els passatgers de Vueling han tingut com a principal destinació el mercat domèstic (25,6 milions), seguit d'Itàlia (9,5 milions), França (7,8 milions) i els països del Benelux -Bèlgica, Holanda i Luxemburg- (4,5 milions).

Altres dels punts d'arribada preferits pels viatgers han estat el Regne Unit, Portugal, Croàcia, Moscou (Rússia), Tel Aviv (Israel) o Grècia.

Redacció | Foto: Vueling
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
181

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix