Seat acaba l’any 2020 com a líder en vendes a Espanya

És el tercer any consecutiu que ho fa en sumar 69.731 unitats i una quota de mercat del 8,1%

Seat ha acabat 2020 com a líder en vendes de vehicles a Espanya per tercer any consecutiu, en sumar 69.731 unitats i una quota de mercat del 8,1%. Tanmateix, les matriculacions de turismes i tot terrenys van tancar 2020 amb una forta caiguda del 32,2% respecte al de l'any anterior per la pandèmia de COVID-19, fins a 851.211 unitats, situant-se per sota del milió, cosa que no passava des de 2014, han informat aquest dilluns les associacions de fabricants Anfac i distribuïdors Faconauto i Ganvam.

cq5dam.thumbnail.2000.1000

El Seat León, l'Arona i l'Ateca s'han situat entre els deu cotxes més venuts a Espanya al llarg de 2020. El León ha estat el compacte més venut, i segon model absolut amb un total de 23.582 unitats, mentre que el Seat Arona ha acabat l'any com el sisè model més venut amb 15.365 unitats i líder dins del seu segment, i l'Ateca ha estat desè amb 14.139 unitats venudes.

En un comunicat, el director general de Seat, Mikel Palomera, ha destacat que “per tercer any consecutiu Seat ha aconseguit el lideratge en el mercat espanyol”, una cosa “especialment destacable en un any marcat per la pandèmia de la Covid-19, que ha suposat una brusca caiguda en les vendes”, ha afegit.

Redacció / Fotos: SEAT

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
149

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix