AEBALL/UPMBAL continuarà apostant per la formació

La patronal s'ha adaptat als nous reptes de la situació actual i a les necessitats de les empreses del territori

AEBALL/UPMBALL continuarà apostant durant el 2021 per la formació com a garantia d'ocupabilitat, creixement econòmic i benestar a L'Hospitalet i el Baix Llobregat amb una programació dirigida a donar resposta a les necessitats de les empreses i adaptar-se a la nova situació generada per la crisi sanitària, econòmica i social provocada pel coronavirus.

Ep1PLHjW4AELgod

El mes de gener s'iniciaran formacions subvencionades en àrees diverses: TIC, amb cursos com el d'Excel inicial, Fotografia digital o Empresa 4.0; Tècnica - Metal·lúrgica, amb formacions sobre electricitat industrial, Anàlisi Modal de Fallades i Efectes i Visió artificial a la indústria; Comerç i Logística; Habilitats, com els cursos de Competències per a un teletreball efectiu, Lideratge d'equips i Organització de reunions virtuals; i Administració i Gestió, com el curs de Nòmines i Seguretat Social. Bona part de la nova programació de cursos es farà en Aula Virtual, mentre que les formacions més tècniques es faran presencialment seguint totes les mesures de seguretat.

A més, al gener també s'organitzaran mitjançant Aula Virtual dues formacions bonificables: una sobre l'implementació d'un programa de Compliance a l'empresa, amb la col·laboració de Fortuny Legal i altra sobre Com gestionar una plantilla multigeneracional, amb el suport de Mehrs. La formació subvencionada es realitza en el marc del Contracte Programa Transversal i Sectorial per l'any 2020 promogut pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, sol·licitat per AEBALL i UPMBALL.

EmI t9UW0AAyk2e

En els propers mesos està previst que es realitzin diferents cursos, en modalitat virtual i presencial, sobre Soldadura, AUTOCAD, Reparació de Calderes i Muntatge i Instal·lació de Fred Industrial, entre d'altres.

Amb la nova programació per a 2021, l'AEBALL/UPMBALL consolida la formació mitjançant Aula Virtual, que permet un entorn d'aprenentatge amigable, intuïtiu, pràctic i dinàmic configurat amb les darreres tecnologies d'internet i continguts interactius i actualitzats. Amb aquesta plataforma, es garanteix una assistència tècnica segura i contínua; tutories per resoldre qualsevol dubte en l'itinerari formatiu cursat i una atenció personalitzada, posant a l'abast dels usuaris continguts actualitzats i permetent així una millor conciliació familiar i comoditat.

Amb la nova programació, la patronal segueix amb el seu compromís per fomentar l'ocupació i la capacitació de competències professionals al territori, impulsant així el creixement econòmic i el benestar.

Redacció / Fotos: AEBALL/UPMBALL

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix