Cornellà intervindrà per les famílies que no poden pagar l’hipoteca

La iniciativa, una de les primeres d’aquest tipus a la comarca, estarà gestionada per l’empresa municipal Procornellà.

Un advocat especialitzat en aquests temes serà l’encarregat de les accions de la nova oficina, que oferirà assessorament professional, personalitzat i gratuït, actuarà com a intermediària neutral entre les famílies i els bancs per tal de trobar solucions adients i viables per al retorn del préstec o bé per a la seva resolució pactada.

L’Ajuntament subscriurà dos convenis de col·laboració: un amb l’Agència de l’Habitatge del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i un altre amb la Federació d’Associacions de Veïns de Cornellà (FAVCO).

Pla d’Ocupació Local

Una altra de les mesures immediates que l’Ajuntament està posant en marxa en el marc de l’Acord Social és la creació de llocs de treball temporals a través de l’empresa municipal Procornellà, que té una dotació econòmica de 3 milions d’euros finançats amb recursos propis per al foment de l’ocupació, dels quals 1,5 són per a projectes de transformació i millora de l’espai públic, segons han informat fonts municipals.

El nou Pla d’Ocupació preveu la contractació de persones de la ciutat en risc d’exclusió social amb una edat de 45 a 55 anys, que en l’actualitat no reben cap tipus de prestació i amb càrregues familiars.

Aquestes persones han estat contractades per un període de sis mesos per a la realització d’obres de remodelació a l’espai públic de la ciutat.

R. | Foto: Ajuntament Cornellà
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
170

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix