Seat comença la fabricació de la primera moto elèctrica

Es produeix a la planta de l’empresa Silence ubicada a Sant Boi de Llobregat

Seat, en col·laboració amb la signatura de motos elèctriques Silence, ha iniciat aquest dimarts la producció de la seva primera moto elèctrica, la Seat Mo eScooter 125, les primeres unitats de les quals estaran disponibles en divuit concessionaris espanyols a partir del 16 de desembre.

Segons ha informat l'empresa automobilística, la moto es produeix a la planta de Silence ubicada a Sant Boi de Llobregat, després de l'incendi que va patir la fàbrica de la companyia a Molins de Rei, que va quedar calcinada.

seat mo escooter

La primera moto 100% elèctrica de Seat arribarà també a altres cinc països europeus, Alemanya, França, Itàlia, Àustria i Suècia, en el primer trimestre de l'any que ve, i en el segon semestre es comercialitzarà a Portugal.

Impulsada per un motor elèctric de 7 kW, la moto arriba a una velocitat màxima de 95 quilòmetres per hora i té una acceleració de 0 a 50 quilòmetres hora en 3,9 segons. La moto disposa d'un paquet de bateries que proporciona suficient energia per a una autonomia de fins a 137 quilòmetres i compta amb tres maneres de conducció, Eco, City i Sport, que s'adapten a diferents situacions.

El vehicle està disponible en tres colors mat -vermell Daring, gris aluminium i blanc oxygen- i el preu de partida és de 6.250 euros.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
160

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix