Christian Friedl, nou director de la planta de SEAT a Martorell

Serà responsable de la planta principal que fabrica sis models diferents en tres línies de producció i liderarà l’electrificació de la factoria

Christian Friedl ha estat nomenat director de la planta de SEAT a Martorell a partir del pròxim 1 de gener. Friedl dirigia fins avui la fàbrica de Porsche en Zuffenhausen (Alemanya), la principal planta de la marca, i en el seu nou càrrec reportarà al vicepresident de Producció i Logística de la companyia, Herbert Steiner. El nou director de SEAT Martorell substitueix a Rainer Fessel, qui assumirà la direcció de la fàbrica de Volkswagen en Wolfsburg.

Christian Friedl SEAT Martorell 01 HQ

Friedl serà el responsable de la planta principal de SEAT, en la qual la companyia fabrica sis models diferents en tres línies de producció: SEAT Eivissa, SEAT Arona, SEAT León, CUPRA León, CUPRA Formentor i Audi A1. El nou director de SEAT Martorell liderarà l'electrificació de la factoria, que en les últimes setmanes ha iniciat la producció dels models híbrids elèctrics endollables SEAT León e-HYBRID i del CUPRA León e-HYBRID, i del nou CUPRA Formentor, el primer model desenvolupat exclusivament per la marca CUPRA, que en les pròximes setmanes incorporarà també una versió híbrida elèctrica endollable. Avui dia, la fàbrica de Martorell produeix 2.200 cotxes al dia i compta amb més de 9.000 empleats.

El president de SEAT, Wayne Griffiths, ha destacat que “Christian Friedl és un dels millors directius de l'àrea de Producció del Grup Volkswagen. Va ser nomenat director de la planta de Porsche en Zuffenhausen amb menys de 40 anys i ha dirigit la seva ampliació per a acollir la producció del nou Porsche Taycan. Amb el seu lideratge i el d'Herbert Steiner, volem transformar la planta de Martorell per a fabricar vehicles elèctrics a partir de 2025.”

Redacció / Fotos: CSIC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
98

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix