El tancament de la restauració a la comarca afectarà 4.100 establiments

L’impacte econòmic sense activitat al sector serà de 66,7 milions d’euros segons la patronal PIMEC

La patronal PIMEC constata que el tancament de la restauració en els propers quinze dies afectarà un total de 4.100 establiments al Baix Llobregat, sense incloure L’Hospitalet. La patronal també destaca la xifra de l’impacte econòmic sense activitat al sector de la comarca-sense incloure l’Hospitalet de Llobregat- l’elevarà a 66,7 milions d’euros.

Ovv6KZ2D

El president de PIMEC al territori, Joan Soler, ha manifestat en aquest sentit que calen ajudes per compensar bars i restaurantsi ha recordat que l’hostaleria és un dels sectors més afectats pels efectes del virus. A més, ha lamentat que moltes d’aquestes pimes hauran de tancar definitivament si des de les administracions públiques no els ajuden a aconseguir liquiditat per fer front a la pèrdua d’ingressos i el pagament de despeses. 

Redacció / Fotos: PIMEC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix