El Baix Llobregat, segona comarca amb més facturació de la província

Els comptes en el Registre Mercantil per a l’exercici 2018 va ser de 55.823 milions d’euros

Segons informa l’Observatori Comarcal del Baix Llobregat, la facturació de les empreses del Baix Llobregat que van presentar els comptes en el Registre Mercantil per a l’exercici 2018 va ser de 55.823 milions d’eurosi es va situar per sobre de la de l’exercici anterior, el nombre d’empreses que presenten comptes creixen en un 5,7%.

La majoria de les empreses formen part dels serveis i del sector industrial. El  90%  de les empreses són societats limitades i  un 10% societats anònimes. Un 58% de les empreses presenten una facturació de menys de 500.000 €, un 15% entre mig i 1 milió d’euros, i un 19% de les empreses facturen entre 1 i 5 milions d’euros. En la franja alta de la facturació, el 4% de les empreses que presenten els comptes en el Registre Mercantil ho fan facturant entre 5 i 10 milions d’euros, i un 5% d’empreses de la comarca van facturar més de 10 milions d’euros al 2018.

facturacio baix segona

Si s’analitzen les dades territorialment, es veu com l’especialització productiva de la comarca (sempre des del punt de vista de la facturació) en relació amb la província de Barcelona i la resta de comarques es centra en la fabricació de vehicles de motor i de material de transport, la venda i reparació d’aquests vehicles i la producció de productes alimentaris i begudes. Transport i emmagatzematge i altres tipus de comerç a l’engròs també són activitats en les que el Baix Llobregat es troben per sobre de la resta de comarques pel que fa a facturació.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix