PIMEC inicia nous projectes d’inserció laboral per a joves al Baix

La patronal pretén acompanyar a empreses i persones en situació d’atur durant els propers onze mesos amb l’objectiu d’aconseguir la incorporació al mercat de treball de més de 450 joves

La patronal PIMEC inicia set projectes d’inserció laboral dins del marc del Projecte Singulars 2020, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu dins el Pla Nacional de Garantia Juvenil. Aquesta iniciativa europea pretén facilitar l'accés dels joves al mercat de treball.

Pel desenvolupament d’aquests projectes, PIMEC participa en diferents aliances creades amb diverses entitats, com ara Ajuntaments, Consells Comarcals, Centres Formatius i SLO, repartides entre les comarques del Bages, Vallès Oriental, Vallès Occidental, Barcelonès, Gironès i Baix Llobregat.

np projecte singulars

Aquests projectes tenen per objectiu millorar l’ocupabilitat dels joves d’entre 16-29 anys oferint-los una formació professionalitzadora, i una tutorització i seguiment personalitzat, apropant-los i orientant-los cap a les necessitats laborals del teixit productiu del territori. A banda d’aquests projectes, PIMEC també participa en tres projectes més col·laborant activament en tasques de prospecció empresarial. Aquests projectes estan situats a Sant Adrià del Besòs, al Baix Llobregat i a Girona, on en conjunt es pretén inserir a més de 200 joves. Donat l’èxit de l’anterior edició del projecte Singulars, on es va assolir una mitjana d’inserció del 79.3%, els projectes d’enguany parteixen d’aquest valor de referència per seguir apropant els joves al teixit empresarial del territori i fomentant una ocupació estable i de qualitat.

Redacció / Fotos: PIMEC-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
112

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix