Inscripcions obertes del 'Valora't, entrena't i lidera el teu projecte!'

Una iniciativa vicentina que té com a objectiu afavorir la inserció laboral i oferir un itinerari formatiu a dones del municipi que es trobin a l’atur

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts posa en marxa la quarta edició del programa Valora’t, entrena’t i lidera el teu projecte! , una iniciativa que té com a objectiu afavorir la inserció laboral i oferir un itinerari formatiu a dones del municipi que es trobin a l’atur, en recerca activa de feina o en risc d’exclusió del mercat laboral. En aquest sentit, al programa es treballa la recuperació d’hàbits i autoestima de dones aturades, l’aprenentatge de tècniques professionals i laborals i l’ampliació de perspectives reals d’inserció. 

svh valorat

El Valora’t, entrena’t i lidera el teu projecte! ha obtingut resultats molt satisfactoris i una acollida molt positiva en les seves tres edicions anteriors. En aquest sentit, el regidor de Promoció i Foment de l’Ocupació, Xavi Gómez , destaca que "iniciatives com aquesta són molt valuoses per tal d’enfortir les competències laborals d’aquestes dones i fomentar el seu apoderament emocional" . I afegeix que "l'objectiu és que puguin tenir la màxima confiança en si mateixes i esdevenir agents actius del seu propi projecte vital".  

Qui pot participar-hi?  

La formació s’adreça especialment a dones en situació d’atur de més de 40 anys i amb especials dificultats d’accés al mercat de treball per diferents motius (personals, familiars, formatius, abandonament de la professió...). Les dones interessades a participar-hi han de tenir estudis primaris o similars i estar inscrites al SOC com a demandants d’ocupació o certificar la seva condició d’atur. 

224 width 1408201138 valoratsvh

Què ofereix el programa?  

És previst que la quarta edició del projecte V alora’t, entrena’t i lidera el teu projecte! comenci a principis d’octubre d’aquest any i ofereixi a les seves participants fins a 200 h de formació teòrica i pràctica. La formació s’impartirà a diferents dependències municipals en horari de matins, de 9.15 a 14.15 h, i esporàdicament es faran tallers pràctics algunes tardes (neurociència, teatre, dinàmiques de rol en recerca de feina, etc). 

L’aprenentatge s’organitzarà des de diverses perspectives: emocional, professional i laboral. Aquesta integració de disciplines ajuda les dones participants a recuperar habilitats i hàbits perduts, trencar pors, superar bloqueigs i apoderar-se. Així, es prepararan per fer els canvis necessaris que les acompanyaran en la recerca activa de feina i la inserció laboral, liderant el seu propi projecte, amb eines i recursos per fer front a noves etapes personals i professionals. 

Inscripcions  

Les sol·licituds s’han de formalitzar al Servei Integral d’Atenció Ciutadana (SIAC) de manera telemàtica o presencialment amb cita prèvia . Per a més informació, les dones interessades poden adreçar-se al Servei d'Ocupació Municipal, al Molí dels Frares: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.i 93 680 71 00.

Redacció / Foto: Aj. Sant Vicenç dels Horts

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
156

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix