Impulsen un programa de voluntariat per ajudar a empreses vicentines

Sant Vicenç dels Horts impulsa el programa de voluntariat SOS Mentoring per
ajudar les petites empreses a fer front a la crisi
L'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts s'adhereix al programa de voluntariat SOS Mentoring, una iniciativa en què persones empresàries i directives amb experiènciaajuden les microempreses i el col·lectiu de treballadors i treballadores autònomes a prendre les decisions necessàries per fer front a la crisi econòmica derivada de la pandèmia. Amb aquest assessorament es busca contenir l'impacte de la crisi i projectar la continuïtat de les activitats professionals i empresarials.
SOS Mentoring és un programa de la Fundació Autoocupació que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i amb més de 400 persones voluntàries que posen la seva experiència empresarial al servei de la mentoria.
El procés d'acompanyament és personalitzat, ajuda a diagnosticar la situació dels negocis i a elaborar i implementar un pla d'acció per fer front a les dificultats econòmiques. L'assessorament és gratuït i té una durada d'entre un i tres mesos, amb reunions setmanals o quinzenals, en funció de les necessitats de cada cas i de la durada de l'acompanyament.
El regidor de Comerç, Emprenedoria i Promoció i foment de l'ocupació, Xavi Gómez, expressa que "som plenament conscients de l'enorme sacrifici que les petites empreses estan duent a terme durant aquests mesos i del rol vital que desenvolupen pel creixement econòmic i per la vertebració social del municipi."
Gómez afegeix que "des de l'administració hem de ser capaços de protegir les empreses i els negocis del nostre entorn amb mesures i iniciatives que permetin reactivar la seva activitat amb les màximes garanties possibles, com en aquest cas amb SOS Mentoring, que pot aportar una experiència molt valuosa."
Com participar-hi?
El programa SOS Mentoring presta servei a treballadors i treballadores autònomes i a petites empreses en situació de dificultat. D'altra banda, les persones que siguin empresàries o directives amb experiència i amb voluntat d'ajudar, poden convertir-se en mentores.
Per participar en el programa en qualsevol d'ambdues modalitats, cal escriure uncorreu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucar al 93 680 71 00.
Redacció / Foto: Aj. Sant Vicenç dels Horts
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix