La Diputació destina 20 MEURO més al Pla de Xoc contra la COVID-19

El nou suport de la corporació s’articularà mitjançant 16 línies d’ajuts econòmics i la distribució de catorze d’elles s’aprovaran abans d’acabar el mes de juliol

Amb la voluntat de continuar donant suport al governs locals de la província en l’actual situació provocada per la COVID-19, la Diputació de Barcelona ha activat, aquest dijous, més de 20 milions d’euros més del Pla de Xoc per fer front a la crisi social i econòmica provocada pel coronavirus.

EcfJ4WMXgAALsT6

És per aquest motiu que el suport de la Diputació als ajuntaments, que s’inclou dins del Catàleg de Serveis, estarà protagonitzat per accions en l’àmbit social, així com d’igualtat i de promoció econòmica, comerç i ocupació. D’altra banda, també es donarà un impuls en tot un conjunt de projectes en els àmbits de la cultura, l’educació, els esports, la joventut i la neteja i desinfecció del mobiliari i espai urbà dels municipis de la província. El nou suport de la corporació s’articularà mitjançant 16 línies d’ajuts econòmics i la distribució de catorze d’elles s’aprovaran abans d’acabar el mes de juliol.

EcfJ6LCWkAI9A3Y

En total, la Diputació de Barcelona ja ha activat més de 60 milions d’euros del Pla de Xoc aprovat el passat mes de maig, que compta amb un pressupost total de 100 milions d’euros. Les altres línies d’ajut als governs locals de la província ja iniciades fan referència als programes Cap municipi enrere, al d¡ajuts per a emergències municipals i al de millora de camins municipals.

Redacció / Fotos: Diputació de Barcelona

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
236

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix