Un fons alemany adquireix el parc de proveedors de SEAT a Abrera

Les naus ocupen 47.000 metres quadrats i el grup Patrizia ha pagat 26 milions d’euros

El fons d’inversió alemany Patrizia ha adquirit per 26 milions d’euros un gran parc industrial a Abrera que allotja empreses del sector de l’automoció, proveïdores de SEAT. El polígon ocupa una àrea de 47.000 metres quadrats i acull un total de sis naus logístiques i unes oficines.

El responsable del fons d’inversió a l’Estat, Eduardo de Roda, explica que l’operació representa una “oportunitat” malgrat la incertesa per la crisi de la COVID-19 i espera poder tancar noves operacions en el futur, a mesura que el mercat immobiliari es vagi obrint. La compra ha estat assessorada per Colliers i Haya Real Estate. Actualment, Patrizia gestiona més de 45.000 MEUR en actius immobiliaris i infraestructures.

Centro logistico mercadona abrera

Per part seva, Oriol Gual, responsable de l'operació i director d'I&L de Colliers ha destacat la ubicació excel·lent i estratègica de l'actiu: “El seu accés directe a l'AP-7 i l'A-2 fan d'aquest actiu un producte molt atractiu per a la logística, tant per a operadors lligats al gran consum, tal com demostra la presència de les plataformes de Mercadona i Caprabo en les proximitats, com per a altres indústries. A més, per les seves dimensions, suposa una oportunitat única per a grans operadors que busquen ubicacions pròximes a la ciutat de Barcelona”, ha assenyalat.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix