Bayer incorporarà cent nous professionals aquest any

L’empresa multinacional farmacèutica, ubicada a Sant Joan Despí, compta actualment amb 600 persones

La multinacional farmacèutica Bayer, ubicada a Sant Joan Despí, va anunciar que incorporarà al seu Centre d'Excel·lència a cent professionals aquest any 2020, segons informa EFE. En una nota de premsa, l'empresa informa que en l'àrea metropolitana Barcelona es coordinaran “les activitats de Supply Chain Management per a l'organització global i la regió EMEA (Europa, Orient Mitjà i Àfrica. Aquest anunci confirma a aquest centre com un hub d'excel·lència per a Bayer, integrant noves competències estratègiques en el seu procés d'evolució constant”. El centre compta actualment amb “prop de 600 persones” i incorporarà a un altre centenar de nous professionals “altament especialitzats” amb l'objectiu d’“assumir el creixement derivat de les seves noves i existents responsabilitats.”

bayer

El director del Centre de Serveis de Bayer, Marc Ferré, ha celebrat la notícia i ha declarat: “La integració de noves funcions estratègiques per a l'organització i el creixement del nostre equip amb una major capacitació i especialització són el millor aval del nostre treball i la nostra contribució a aquests objectius. Aquesta decisió consolida la nostra posició i experiència de més de 20 anys, i ens projecta cap al futur, permetent-nos seguir contribuint des de Barcelona a tot el món en la transformació i digitalització de Bayer.”

L'empresa destaca que els seus actuals treballadors procedeixen de 45 nacionalitats diferents i donen servei a onze països entre Europa i Orient Mitjà. A més, subratlla la nota de premsa, el 48% del personal són dones. 

L'anunci dels fitxatges arriba després que a finals del 2019 l'empresa anunciés retallades de personal a la planta de Sant Joan Despí. En concret, la mesura havia d'afectar 75 treballadors, una xifra que després es va reduir a 60.

Redacció / Fotos: Google Maps-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix