L’Ajuntament de Sant Vicenç impulsa la reactivació del seu comerç

El consistori baixllobregatí realitza una campanya amb comerciants del municipi que insta la ciutadania a fer consum de proximitat

Comerciants de Sant Vicenç dels Horts protagonitzen la campanya impulsada per l’Ajuntament per ajudar a reactivar el comerç local. Amb el lema Oberts al futur’, la campanya posa en valor el consum de proximitat, l’esforç que el comerç local fa per adaptar-se a les mesures sanitàries i la necessitat de sumar esforços per part de tota la ciutadania perquè el comerç vicentí reprengui l’activitat.

svh campanyacomerc comerc6

Xavi Gómez , regidor de Comerç, considera que “ara toca fer realitat l’agraïment a botiguers i botigueres per la feina heroica que van fer durant les setmanes més dures del confinament, per garantir que tinguéssim tots els productes i serveis necessaris, o tancant els seus negocis per evitar la propagació del virus”. “Cal tenir en compte que qualsevol acte de consum implica responsabilitat individual”, diu Gómez, “i comprar a Sant Vicenç dels Horts aporta beneficis a tota la ciutat.” 

svh campanyacomerc comerc1

svh campanyacomerc comerc10b

Per concretar aquesta suma d’esforços, el consistori ja té en marxa un paquet de mesures de xoc pel comerç vicentí. Entre les més destacades hi ha:

  • Subvencions per a la modernització i la nova implantació d’establiments comercials i de serveis a Sant Vicenç dels Horts, amb una quantia màxima de 4.000 euros. Com a novetat d’enguany, aquests ajuts també es poden destinar a mobiliari i elements de protecció sanitària per evitar la propagació de la Covid-19, com ara mampares o pantalles protectores.
  • L’Ajuntament pagarà la meitat de les subvencions a la promoció econòmica mitjançant targetes moneder virtuals, perquè la despesa en material o serveis es faci en establiments de Sant Vicenç dels Horts.
  • Mitja hora d’estacionament gratuït en zona blava per a les persones que comprin al comerç vicentí.
  • Implementació de la plataforma de compra en línia SVH Aprop.
  • Exempció de la taxa municipal de taules i cadires.
  • Ajornament del calendari fiscal.
  • Posada en marxa de diverses formacions gratuïtes en digitalització dirigides també a comerços des d’inicis de setembre i fins a final d’any.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Vicenç dels Horts

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix