Tanquen 3.800 empreses en els tres últims anys

La construcció és el sector que va perdre un major nombre de societats, amb una pèrdua neta de 2.378 empreses, seguit de la indústria (869) i els serveis (555).

L’any passat les afiliacions a la Seguretat Social van caure un 1% en aquesta zona, mentre que el 2010 ho van fer un 1’9%.

Segons l’Informe del Fòrum Empresarial del Llobregat, l’àrea econòmica formada per l’Hospitalet i el Baix Llobregat va concentrar el 14% de la població catalana el 2011, amb una aportació del 13% del valor afegit brut de Catalunya el 2010, el que representa una producció de prop de 18.000 milions d’euros.

Un altre indicador de l’activitat econòmica, el relatiu a transaccions immobiliàries, va finalitzar  el 2011 amb 4.962 operacions en aquesta àrea, xifra que representa una caiguda del 36’6 per cent.

Al tercer trimestre havia a la zona un estoc de més de 7.500 habitatges per vendre, un 7 % del total de Catalunya. Destacaven especialment els excedents de Sant Esteve Sesrovires, Torrelles de Llobregat, Begues i Vallirana.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix