Unes 300 persones han gaudit del Servei d’Emprenedoria d’AEBALL el 2019

El taller “Com gestionar la comptabilitat d'un petit negoci” va servir de colofó a un any on la patronal es va bolcar amb atenció i serveis per donar suport a l’emprenedoria

L'Associació Empresarial de L'Hospitalet i el Baix Llobregat (AEBALL) va realitzar aquesta setmana a les seves instal·lacions el taller “Com gestionar la comptabilitat d'un petit negoci”, tancant així un 2019 on el suport i assessorament a persones emprenedores ha estat un eix central per a l’entitat.

A la formació, dirigida especialment a professionals, autònoms/es i empresaris/àries, s’han tractat temes com el patrimoni, el procés comptable, el tractament comptable de les existències, el tractament comptable de l'IVA i les amortitzacions. La sessió ha estat dirigida per Núria Soriano, Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials i Experta en temes de finançament per a les empreses, amb més de trenta anys d'experiència en el sector.

Aquesta acció es va emmarcar dins del Programa Integral de Foment de l’Emprenedoria de Catalunya Emprèn, de la que AEBALL hi forma part, i està cofinançada pel Fons Social Europeu i pel Departament d’Empresa i Coneixement. AEBALL, com a membre de la Xarxa de Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya, ofereix assessorament, suport, impuls i promoció als nous emprenedors, a les empreses creades de menys de tres anys d’existència i als autònoms, al llarg de tot el procés de creació, creixement i èxit dels projectes.

Durant l’any 2019, prop de 300 persones han gaudit del servei d'emprenedoria d'AEBALL. D'aquest grup, 78 persones han rebut serveis de formació i 62 han estat informades i assessorades de forma directa i individualitzada en tots els tràmits necessaris per crear una empresa, per fer el pla d'empresa i escollir la forma jurídica més adient en cada cas, així com els passos a seguir per constituir-la. L'associació també els ha ajudat en la recerca de fonts de finançament, ajuts i subvencions, i ha donat suport pel que fa a l’establiment d’aliances amb altres empreses, o qualsevol servei necessari per posar en marxa el projecte.

AEBALL dóna el servei als projectes des de la proximitat i el coneixement dels sectors i el món empresarial, aportant la seva experiència i prestigi. D’aquesta manera, l’entitat compleix amb la seva vocació i compromís de servei al teixit empresarial de L’Hospitalet i Baix Llobregat. Alhora, AEBALL complementa aquesta participació amb la seva condició de PAE (Punt d’Atenció a l’Emprenedor) integrat a la xarxa CIRCE del Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme. A través d'aquest servei, al 2019 s'ha aconseguit crear directament 10 noves empreses al territori.

Durant el proper 2020, la patronal AEBALL continuarà treballant en aquesta mateixa línia per ajudar al nous emprenedors i les noves empreses creades a assolir a l’èxit, millorar la seva competitivitat i generar valor afegit a l’economia del territori.

Redacció / Foto: AEBALL

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix