El programa UBICAT 2019 es posa en marxa

Té com a objecte la realització de projectes que desenvolupin actuacions d’orientació, acompanyament a la inserció i suport ocupacional de les persones desocupades, inactives, o persones treballadores en situació de precarietat laboral

El Consell Comarcal del Baix Llobregat ja ha posat en funcionament el programa UBICAT d’acompanyament a la inserció i suport ocupacional per a la inclusió social impulsat per la Generalitat de Catalunya. El programa té com a objecte la realització de projectes que desenvolupin actuacions d’orientació, acompanyament a la inserció i suport ocupacional de les persones desocupades, inactives, o persones treballadores, preferentment, aquelles que es troben en una situació de precarietat laboral.

Per a la realització d’aquest programa, el Consell Comarcal compta amb una subvenció de 123.752,69 euros, amb els quals es podran realitzar actuacions d’orientació laboral, actuacions de coneixement de l’entorn productiu, apropament a les empreses i prospecció laboral, capacitació de personal tècnic i ajuts de transport i incentius. Fins a un total de 66 persones podran participar en el programa, de les quals 25 hauran de ser persones aturades de llarga durada.

ubicat 2019

Les persones que podran participar en aquest projecte hauran d’estar empadronades en algun dels municipis següents: Abrera, Begues, Castellví de Rosanes, Cervelló, Collbató, Corbera de Llobregat, Esparreguera, Martorell, Molins de Rei, Olesa de Montserrat, Pallejà, la Palma de Cervelló, el Papiol, Sant Esteve Sesrovires, Sant Just Desvern, Sant Andreu de la Barca o Santa Coloma de Cervelló.

El programa UBICAT es desenvolupa amb el finançament del Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social mitjançant els fons de la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals.

Les persones interessades a participar en aquest programa hauran de contactar amb el Consell Comarcal mitjançant l'adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix