El Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Nord lliura els seus premis

L’acte es va celebrar al Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa de Martorell

El Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa de Martorell va ser escenari aquesta setmana de l’acte de lliurament dels premis del Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord, que enguany va arriba a la seva desena edició. El certamen s’integra en el projecte ‘Fem Xarxa, Fem Empresa’’ i vol reconèixer l’esperit emprenedor d’empresaris, comerciants, joves i estudiants de la comarca.

La convocatòria ha estat un èxit de participació amb 93 candidatures de Martorell, Sant Andreu de la Barca, Olesa de Montserrat, Esparreguera, Collbató, Abrera, Sant Esteve Sesrovires i Castellví de Rosanes. Un total de 79 candidatures han estat de 58 empreses i 14 de cinc instituts,

IMG 0080 1068x575

Cal destacar, la diversitat empresarial que ha concursat en les cinc categories: consultoria meteorològica, cooperativa del camp, personal Shooper, empresa de Mapping, empreses de venda en línia o plataforma per trobar becaris en pràctiques. I pel que fa als instituts, projectes de turisme rural, de xiclets multisabors o de sabates ecològiques, entre d’altres.

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, va destacar que “la petita empresa és el teixit empresarial més potent que tenim a casa nostra. Hi ha estudis que demostren que l’ocupació es genera sempre a través de les petites empreses, que neixen de l’emprenedoria. Per això, els centres de Promoció Econòmica dels municipis aquí present intentem donar-los suport, acompanyar-los i fer-los els inicis més fàcils.”

Els premis

El premi a la Millor Empresa en Creació de Llocs de Treball ha estat per a Dressmobile (Martorell). El segon premi ha estat per Eire School of English (Abrera) i el tercer per a Recull B (Martorell).

La Millor Empresa en el Sector Comerç ha estat @l teu gust (Sant Andreu de la Barca). Ceràmiques Sedó (Esparreguera) ha estat la primera finalista i Myriam Val-Personal Shopper (Abrera) la segona.

La Cooperativa del Montserratí (Olesa de Montserrat) s’ha emportat el premi a la Millor Empresa en el Sector Serveis. Le Doux Collage (Esparreguera) i VPM (Abrera) han quedat en empat en segona posició.

La Millor Parada de Mercat l’ha guanyat Serra Xarcuters (Martorell), seguida de Perruqueria Única (Martorell) i Dietètica Martín (Abrera).

Finalment, la Millor Idea Jove de Negoci l’ha guanyat Dynasim de l’Institut Voltrera (Abrera). Com a centres de Batxillerat el guardó ha anat a parar a l’Institut El Cairat (Esparreguera) per Safemeals. En cicles formatius ha estat premiat el projecte La Mediterrània de l’Institut Joan Oró (Martorell).

Redacció / Fotos: Aj. Abrera-Aj. Martorell

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix